Cara 25 anjeun tiasa ningkatkeun lalulintas kana situs wéb anjeun

Lalu lintas pikeun situs wéb anjeun hartosna para nasabah. Beuki patalimarga, beuki luhur kalolobaanana sémah mésér barang anjeun atanapi mayar jasa. Nanging, anjeun kedah ngalakukeun seueur pikeun narik pangunjung ka halaman wéb anjeun.

Kami bakal milarian cara anu tiasa ningkatkeun lalulintas kana situs wéb anjeun.

1. Iklan

Iklan iklan wéb anjeun kedah hal anu munggaran anu anjeun lakukeun sateuacan nanaon. Anjeun tiasa ngiklankeun situs web ngalangkungan média sosial, milarian dibayar ogé iklan tampilan. Pariwara mayar pisan tina segi narik sémah sareng ngawangun merek pikeun situs éta.

Nanging, iklan anu dibayar tiasa mahal upami anjeun nyobian ngalangkungan pesaing anjeun.

Nicheonlinetraffic.com mangrupikeun sumber anu hébat pikeun mésér pangunjung halaman wéb anu leres dina biaya anu lumayan sabab nyababkeun lalulintas rujukan anu langkung relevan pikeun Ecological anjeun.

2. Ngamajukeun kontén anjeun ngalangkungan saluran média sosial

Ngaliwatan média sosial, anjeun tiasa ngahontal kaluar ka pengikut anjeun. Anjeun tiasa nganggo Twitter, LinkedIn, Facebook atanapi Google+. Anjeun kedah peryogi hal anu pikabitaeun pikeun ngagambar pamirsa anjeun pikeun klik sareng ningali deui.

Google+ ogé ngabantuan dina nyieun hasil pamilarian anu tiasa janten hébat upami anjeun ngarobih produk B2B.

Pikeun produk B2C, anjeun kedah nyobian saluran média sosial sapertos Instagram sareng Pinterest sabab pisan gumantung kana gambar.

3. Kirimkeun sababaraha kontén dina situs wéb

Anjeun kedah paham yén jalma-jalma anu béda-béda gaduh raos anu béda. Kukituna, anjeun kedah nyobian gaduh campuran kontén dina halaman wéb anjeun supados tiasa narik perhatian saloba pangunjung sabisa. Salaku conto, aya jalma anu resep maca potongan artikel pondok sedengkeun anu sanésna resep potongan anu rumit. Ogé, aya sababaraha anu resep infographics sedengkeun anu sanésna resep video.

4. Kadieu sareng headline anu rumit

Salah sahiji cara pikeun nganjang anu tinggal lami deui nyaéta judul headline. Aranjeunna salawasna ngajaga sémah / pamaca hoyong terang langkung seueur. Judul anu pikaresepeun bakal ngasongkeun réncang dina sémah anjeun pikeun langkung terang ngeunaan naon anu anjeun hartosna ku judul anjeun.

Upami headline anjeun henteu pikaresepeun sabagéan ageung tulisan anjeun bahkan henteu acan dibaca atanapi bahkan teu dipikanyaho.

Éta biasana kabiasaan pikeun nulis sababaraha headline sateuacan parantos netepkeun kana anu khusus.

5. Anggo SEO Dina Halaman

Cara anu éfisién deui pikeun ningkatkeun lalu lintas ka situs wéb anjeun ku cara ngaoptimalkeun eusi pikeun mesin pencari. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku ngagunakeun kecap konci anu paling digunakeun dina mesin pencari. Anjeun ogé kedah nganggo tautan internal sareng ogé ngagunakeun déskripsi Meta sareng kecap konci anu aya.

Sabenerna, aya sababaraha plugins SEO, sapertos Yoast upami anjeun nganggo WordPress, anu anjeun tiasa nganggo pikeun ngaoptimalkeun kontén anjeun sateuacan nyebarkeun.

6. Neken dina kecap konci buntut Long

Kecap konci buntut panjang mangrupikeun kecap anu khusus pisan naon anu anjeun pasihkeun. Nalika pangguna internét milari kecap-kecap sapertos kitu, aranjeunna paling dipikaresep bakal milarian anu aranjeunna tiasa mésér.

Ku alatan éta, targeting aranjeunna masihan anjeun kasempetan anu langkung luhur pikeun ngarobih dorong anjeun pikeun jualan.

7. blogging tamu

Sababaraha jalma mendakan éta ngalibetkeun kanggo ngalaksanakeun pangunjung tamu dina situs wéb jalma sanés. Tapi saleresna, éta tiasa ngabantosan dina ngarahkeun pangunjung halaman wéb anu anjeun resep pikeun tamu pikeun situs wéb anjeun. Anjeun kedah nyayogikeun pos tamu dina situs wéb anu terpercaya.

Nanging, anjeun kedah nyingkahan ngagunakeun taktik spammy saprak anjeun bisa ngeureunkeun pisan pikeun dihukum pisan.

8. Dionjak blogger ka post tamu dina wéb anjeun

Salian ti postingan tamu dina situs wéb sanés, anjeun ogé kedah masihan blogger sanés pikeun tamu tamu dina situs wéb anjeun. Blogger paling dipikaresep bakal ngabagi tautan kana blogna dina média sosial atanapi di blog anu sanés pikeun meunangkeun pamirsa sareng situs wéb anjeun bakal nguntungkeun tina patalimarga.

Nanging, anjeun kedah ketat pikeun nyingkahan blogger ti ngeposkeun eusi plagiarized dina wéb anjeun.

9. Minat lalulintas rujukan

Ngirim halaman wéb anu sanés pikeun numbu ka halaman wéb anjeun mangrupikeun hiji cara tapi aya eusi anu ngadamel situs-situs sanés anu aya. Kalayan kiyeu luhur, halaman wéb sanésna sanés gaduh pilihan anu sanés pikeun ngahubungkeunana ka halaman wébna ku janten banding ka pangunjung.

10. Anggo LinkedIn

Oké! Kami parantos ngobrol ngeunaan ngagunakeun média sosial, tapi urang tiasa ngobrol cukup ngeunaan LinkedIn.

LinkedIn parantos janten pamimpin dunya dina jejaring sosial profésional. Éta nyiptakeun kasempetan pikeun profésional pikeun kéngingkeun padamelan énggal sareng éta ogé nawiskeun kasempetan anu hadé pikeun kéngingkeun eusi anjeun kanggo dibaca ku para profesional.

11. Nganggo Microdata

Anjeun ogé kedah nyobian sareng nganggo microdata kalayan metadata ti saprak aranjeunna ngajantenkeun langkung gampang kalayan ngabantosan dina ngorondang mesin pencari.

Éta moal langsung ningkatkeun sémah ka situs anjeun, tapi éta bakal ngabantosan robot mesin pencari dina milarian sareng indéks halaman wéb anjeun.

12. Anggo tautan internal

Salian gaduh situs-situs sanésna balik deui ka anjeun, anjeun ogé kedah gaduh tautan internal anu nyambungkeun antara kontén anjeun. Anjeun tiasa numbu hiji tulisan kana artikel anu sanés atanapi artikel ka produk atanapi jasa anjeun.

Ieu ningkatkeun lalulintas sareng ogé nyiptakeun pangalaman pangguna anu saé saprak aranjeunna sacara komprehensif tiasa ngaliwat sadaya inpormasi penting anu anjeun ngagaduhan dina website.

13. Nyebarkeun wawancara sareng pamingpin pasar

Dulur pilari kéngingkeun inpormasi anu dipercaya sareng salah sahiji sumber anu paling dipercaya dina média nyaéta wawancara. Anjeun panginten sesah, tapi ngan ukur ngirim email ka pamimpin pasar sareng anjeun bakal kagum sabaraha pinten hoyong badé wawancara. Salaku cara, wawancara ogé ngawangun profilna sareng aranjeunna bakal daék ngagaduhan saloba wawancara.

Salah sahiji kaunggulan utama strategi ieu nyaéta ngawawancara ogé paling dipikaresep bakal pasang atanapi numbu ka wawancara di média sosial maranéhanana.

14. Pamasaran Surélék

Entong teuing janten pamasaran eusi sareng mungkas mopohokeun padét tradisional sapertos pamasaran email. Anjeun kedah nampi cara ngahususkeun inpormasi ku kituna para panarima mungkas raos aranjeunna dihargai sareng hoyong ngawangun pangalaman anu langkung dipercaya ku halaman wéb.

Nanging, anjeun ogé kedah nyingkahan ngebom jalma anu seueur teuing email saprak éta bakal janten teu profesional. Mastikeun anjeun ngajaga profesionalisme.

Lamun anjeun ngajual barang ka nasabah, anjeun parantos terang rasa na anjeun tiasa ngarobih aranjeunna iraha waé anu énggal anu anjeun pikir badé muncul.

15. Janten situs anjeun responsif

Kiwari, jalma ngaksés situs wéb dina smartphone anu langkung ti batan anu di lakukeun dina PC na PC. Ku sabab kitu, mastikeun yén halaman wéb anjeun dioptimalkeun pikeun ningal dina telepon pintar sareng langkung saé anu langkung alit.

16. Pastikeun situs anjeun gancang

Sémah moal ngantosan situs kanggo ngeusian kanggo menit 1. Bahkan detik 30 parantos karaos henteu sabar teuing.

Situs kedah kabuka dina milliseconds. Langkung gancang halaman wéb, beuki sémah bakal manggihan gampang ngaliwat halaman sareng dina prosés milari hal anu aranjeunna tiasa mésér atanapi mayar.

17. Ngawangun komunitas

Ngawangun komunitas dina situs wéb anjeun ngagampangkeun ngayakeun paguneman. Ogé, anggota masarakat ngalakukeun salaku tujuan gampang nalika anjeun gaduh hal anu énggal. Ku sabab éta, anjeun ogé kedah utami dina ngalegaan komunitas pikeun kalebet seueur jalma anu jéntré sareng tina sababaraha tempat anu jéntré.

Anjeun ogé kedah ngalegaan hartos anu anggota masarakat tiasa masihan tanggapan. Anjeun tiasa ngalebetkeun saloba saluran média sosial sabisa. Ogé, anjeun tiasa gaduh forum pikeun jalma pikeun naroskeun patarosan.

18. Ngadamel koméntar kana situs wéb anu sanés dina industri anu sami

Ku nyieun koméntar anu aya pamikiran-pamrotes dina sababaraha situs di sabudeureun industri anu sami, bakal ngajantenkeun nami anjeun. Anjeun bakal mungkas gaduh nuturkeun anu ageung sareng anjeun tiasa kalayan gampang numbu deui ka situs wéb anjeun ku ngeureunkeun tautan kana situs wéb anjeun dina hiji atanapi langkung komentar.

19. Lacak data analytics anjeun

Data analytics masihan anjeun pandangan kumaha situs anjeun adil. Éta masihan anjeun wawasan kana halaman anu paling dilongok sareng ogé masihan anjeun demografi para sémah.

Anjeun kedah nganggo data pikeun ngalenyepan naon anu anjeun kéngingkeun sémah na dina waktos éta dilongok ku anjeun janten aktip dina waktos éta.

20. Janten aktip dina média sosial

Promosi konténna dina média sosial waé moal tiasa ngabantosan. Anjeun kedah langkung aktip dina komunitas média sosial. Gabung saloba diskusi média sosial sabisa. Contona, upami anjeun gaduh akun twitter, anjeun kedah gabung diskusi kelompok anu ngagaduhan hashtag relevan pikeun situs wéb anjeun.

21. Kirimkeun data ka situs web Aggregator

Situs web Aggregator ngumpulkeun data ngeunaan situs séjén sareng ngahiji data éta ku kituna pangguna tiasa gampang mendakan data. Ku nyayogikeun eusi ka situs agrégator, anjeun bakal janten kasempetan anu langkung saé pikeun didatangan pengunjung ti situs agrégator.

Conto situs sapertos nyaéta Reddit sareng Quora.

22. Anggo pidio

Henteu aya nanaon anu ditingalkeun ku video. Kaseueuran jalma mendakan diri kana ngaklik pidio ngan ningali naon éta sadayana. Eusi visual condong nyiptakeun inpormasi luhur dina otak tibatan eusi dumasar téks.

23. Ngartos pesaing anjeun

Anjeun kedah nalungtik sareng terang saha pesaing anjeun sareng naon anu aranjeunna lakukeun ku kituna anjeun tiasa milari jalan pikeun ngalakukeun hal-hal anu langkung saé. Anjeun tiasa software sapertos BuzzSumo pikeun milari ngeunaan pesaing Anjeun.

Ku nyaho pesaing anjeun, anjeun ogé bakal tiasa terang jinis topik anu hoyong konsumén anjeun.

24. Webinars

Di dunya ayeuna, sadayana anu milari diajar hiji hal tambahan sareng webinar mangrupikeun cara anu saé.

Ku sabab éta, anjeun bakal kéngingkeun jumlah lalulintas anu hadé ku hosting wéb. Anjeun tiasa ngirim email dina dasar mingguan atanapi biweekly ngondang jalma pikeun wéb. Anjeun tiasa gaduh kecap sapertos "kasempetan kapungkur pikeun ngadaptarkeun wéb dina aranjeunna" ngan sababaraha dinten sateuacan tanggal webinar.

Anjeun kedah ngamajukeun wéb-wéb anjeun saloba-gancang ngaliwatan média sosial.

25. Diomongkeun dina konperénsi

Salian ti hadir konperénsi, anjeun tiasa naroskeun kasempetan pikeun nyarios dina konperénsi éta dugi ka tungku suku anjeun dina industri sareng nampi kapercayaan di antawis pengikut anjeun. Ku cara éta, anjeun bakal netepkeun diri anjeun salaku pamimpin pamikiran sareng situs anjeun bakal ngeureunkeun paparanana anu cukup.

Leave a Reply

Tutup Menu
×
×

gorobag