5 Alat Alat Checker Lalu lintas XNUMX Anu Gawé (Gratis sareng Dibayar) | Daptar anu Ngabantosan pikeun Lacak Lalu lintas Wéb

Salah sahiji cara paling gampang sareng paling efektif pikeun ngukur kasuksésan wéb anjeun nyaéta ku nempo lalulintas anu katampi. Nanging, dugi ka anjeun terang dimana milarian statistik patalimarga anu leres, anjeun moal pernah ngartos pantes halaman wéb. Ieu mangrupikeun alat 5 anu anjeun tiasa nganggo pikeun estimasi lalu lintas dina wéb anjeun.

1) Alexa

Alexa-logo

Alexa mangrupikeun salah sahiji alat anu saé pikeun ngalenyepan patalimarga anjeun. Éta nunjukkeun pangkat global sareng nagara pikeun situs wéb anjeun. Tapi, versi anu mayar ngamungkinkeun anjeun ngali langkung jero kana analytics sareng diajar ngeunaan asal-usul sareng hal-hal anu sanés ngeunaan lalulintas anjeun.

2) Google Analytics

google-analytics-seo

Analytics ti Google mangrupakeun cara anu sanés anu hadé pikeun terang sadayana anu anjeun kantos kedah diajar ngeunaan jalma anu ngadatangan halaman wéb anjeun. Aplikasi ieu nunjukkeun jumlah sémah, pandangan halaman, waktos dina situs, laju mumbul, halaman luhur, sumber luhur, halaman kaluar, kaca éntri komo perilaku pangguna. Nanging, anjeun kedah ngonpigurasikeun sareng masang kode analytics dina halaman wéb anjeun pikeun ngamimitian nganggo aplikasi ieu. Éta bébas biaya.

3) Serp Stat

stat serp

Stat Serp henteu persis mangrupikeun alat pangawas lalu lintas tapi gaduh sadayana anu diperyogikeun pikeun perkiraan lalu lintas anu anjeun pikahoyong. Éta boga peneliti mesin pencari, estimator lalu lintas, monitor peringkat keyword sareng miheulaan lalu lintas anu salajengna. Anjeun ogé tiasa mésér lalulintas anu kualitas tina penjual anu boga reputasi pikeun ningkatkeun stats Anjeun.

4) AW Stats

aw stats

Upami anjeun nganggo hosting cpanel, anjeun tiasa mendakan gratis ieu, sakedik utiliti di jero cpanel anjeun. Éta nunjukkeun jumlah sémah dina unggal dinten sareng sumber anu dianggo ku kunjungan ieu. Éta ogé ningalikeun anjeun ngarobosan sapanjang dina kunjungan anu katampi ku situs wéb anjeun. Sumawona, sabab éta langsung dipasang kana cpanel wéb anjeun, éta rada dipercaya sareng aman dianggo.

5) SimilarWeb

sameweb

Aplikasi ieu lalaunan janten populer. Hatur nuhun kana kamampuan pelacak anu saé sareng panganteur anu gampang kahartos. Éta nunjukkeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan sumber, durasi, demografi sareng akuisisi lalulintas anjeun. Ieu mangrupikeun alat anu calakan kalayan téknologi anu leres sareng praktis.

Leave a Reply

Tutup Menu
×
×

gorobag