Pyetjet e bëra më shpesh

logo

Gëzuar që më në fund të bëj njohjen tënde! Niche Online Traffic është një furnizues i certifikuar i trafikut të faqes në internet që ofron vizitorë njerëzorë të vërtetë 100 për klientët e tij. Kompania operon me rrjetin e partnerëve të tyre të besueshëm që siguron trafik njerëzor me cilësi të lartë dhe siguron që çdo fushatë të jetë me përparësi. Ekipi ynë punëson talentin më të lartë, përfshirë individë që kanë punuar me emrat më të mëdhenj në teknologji dhe reklamim, si Google, Facebook, Twitter dhe Ogilvy.

Ne bëjmë absolutisht. Ne kemi siguruar trafik të rritur për vitet e fundit 10.

Me përvojë shumëvjeçare 16 në reklamimin në internet dhe marketingun dixhital, Niche Online Traffic është ku mijëra kompani online, zhvillues celularë dhe tregtarët e filialeve shkojnë për të fituar udhëheqës dhe forcuar shitjet përmes trafikut të paguar. Në fakt, kompania operon një nga rrjetet më të mëdha të trafikut në botë, duke gjeneruar mbi përshtypje 100 milion dhe 50 milion vizitorë unikë çdo ditë!

Ne nuk dorëzojmë vetëm trafik. Ne ofrojmë trafik të lidhur, me kamare që kanë shansin më të lartë për konvertim.

Po, do të merrni trafikun me synim lazer! Pasi të përpunohet kërkesa juaj, faqja juaj në internet do të vizitohet dhe vlerësohet nga një teknik ekspert për çdo fushatë. Kjo na lejon të synojmë llojin e duhur të trafikut në të. Ne kemi skaduar domene në më shumë kategori 1,000 për të zgjedhur, kështu që pa marrë parasysh se në cilën industri të ngrohtë jeni, ju mund të jeni i sigurt që do të jemi në gjendje t'ju japim trafikun që është në shënjestër, në mënyrë që të merrni vetëm vizitorë të interesuar për produkti

Trafiku që ne ofrojmë është i ligjshëm. Ne kurrë nuk dërgojmë postë elektronike në postë ose postime në grupet e lajmeve. Ne nuk përdorim teknika false ose joetike për të ofruar trafik në faqet e internetit të klientëve tanë! Sigurohuni, i gjithë trafiku që ne dërgojmë është 100% i vërtetë dhe vjen nga përdoruesit e vërtetë të faqes në internet.

URL-ja juaj e internetit, një çift i Fjalë kyçe dhe ngrohtësia juaj. Ne do të kujdesemi për gjithçka tjetër

Asgjë fare. Ne trajtojmë gjithçka tjetër.

Sipas Vendit, Niche dhe Fjalë kyçe.

Koha e përpunimit kërkon ditë 3-4. Nëse ka zgjatur më shumë se ditë 4 dhe nuk keni parë ndonjë vizitor të ri, ju lutemi dërgoni me email mbështetjen tonë të klientit, dhe ne do ta shqyrtojmë çështjen menjëherë.

Ne ju ofrojmë një lidhje të gjallë për ndjekjen e publikut. Bitly është krijuar me vite dhe publik, kështu që gjithçka është transparente.

Një për pako. Asnjë ndryshim pas fillimit të fushatës.

Ne nuk garantojmë shitje. Askush nuk mund - Jo Facebook, Jo Google, Jo Linkedin etj.

Megjithatë, klientët tanë kanë parë që shitjet e tyre të rriten për aq sa një dajak 800%, dhe një shumicë e klientëve kanë përfituar shumë nga shërbimi ynë.

Thënë kështu, ka shumë faktorë të jashtëm që mund të ndikojnë në performancën siç është sasia e trafikut të porositur, estetika e faqes suaj të internetit, përvoja e përdoruesit të faqes tuaj të internetit etj.

Ne ofrojmë mbi 4 milion vizitorë unikë në ditë në të gjithë rrjetin tonë me 70% të tij trafik nga Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar, Kanada, Australi, Francë, Itali, Spanjë, etj. Nëse keni nevojë për shumë trafik, ne mund të ofrojmë.

100%. Ne shërbejmë me ton klientelë të tillë.

Jo, çdo fushatë është një fushatë e re dhe sigurojmë që nuk ka IP të kopjuara.

Po. Ne kemi bazën e të dhënave të të gjitha vendeve të nivelit 1 dhe Tier 2.

Jo, vetëm një URL për një paketë ONE, dhe nuk mund ta ndryshoni kur të ketë filluar fushata.

Pasi të jetë përpunuar fushata juaj, nuk ju lejohet të ndryshoni URL tuaj ose të bëni ndryshime të tjera. Ju lutemi bëni një porosi të re nëse kërkoni një fushatë për një URL të re.

Close Menu
×
×

qerre