Најчесто поставувани прашања

логото

Мило ми е што конечно ќе го запознаеме! Niche Online Traffic е овластен снабдувач на сообраќај на веб-страници кој им обезбедува 100% вистински посетители на луѓето за своите клиенти. Компанијата работи со нивната доверлива мрежа на партнери која обезбедува квалитетен човечки сообраќај и гарантира дека секоја кампања е приоритетна. Нашиот тим вработува врвен талент, вклучително и лица кои работеле со најголемите имиња во технологијата и рекламирањето, како Google, Facebook, Twitter и Ogilvy.

Ние апсолутно правиме. Овозможуваме сообраќај на возрасни за последните 10 години.

Со 16 години искуство во рекламирање преку Интернет и дигитален маркетинг, Niche Online Traffic е местото каде илјадници онлајн компании, развивачи на мобилни телефони и здружени маркетинг реклами одат за да се здобијат со води и да ја зајакнат продажбата преку платен сообраќај. Всушност, компанијата работи една од најголемите сообраќајни мрежи во светот, генерирајќи над 100 милиони импресии и 50 милиони уникатни посетители секој ден!

Ние не само што даваме сообраќај. Ние испорачуваме нишан, насочен сообраќај кој има најголеми шанси за конверзија.

Да, ќе добиете сообраќај насочен кон ласер! Откако ќе се обработи вашето барање, вашата веб-страница ќе ја посети и оценува стручен техничар за секоја кампања. Ова ни овозможува да го насочиме вистинскиот вид сообраќај кон него. Имаме истечен домен во повеќе категории 1,000 за кои можете да изберете, па без оглед во која ниша индустрија сте, вие можете да бидете сигурни дека ќе можеме да ви овозможиме сообраќај што е насочен, така што само ќе ги заинтересирате посетителите Продуктот.

Сообраќајот што го доставуваме е легитимен. Никогаш не испраќаме масовни е-пошта или објавуваме до новинските групи. Ние не користиме лажни или неетички техники за да испорачаме сообраќај на веб-страниците на нашите клиенти! Уверете се, целиот сообраќај што го испраќаме е 100% реален и доаѓа од оригинални корисници на веб-страница.

URL-то на вашата веб-страница, неколку клучни зборови и нишата. 'Llе се грижиме за сè друго

Ништо воопшто. Ние се справиме со сè друго.

По земја, групни и клучни зборови.

Времето за обработка трае 3-4 дена. Ако е подолго од 4 дена и не сте виделе нови посетители, испратете ја е-пошта до нашата поддршка на клиенти, и веднаш ќе го разгледаме прашањето.

Ние ви доставуваме врска во живо за јавно следење. Малку е воспоставено со години и јавно, така што сè е транспарентно.

Еден по пакет. Нема промени откако започна кампањата.

Ние не гарантираме продажба. Никој не може - не е Фејсбук, не Гугл, Не Линдинин итн.

Сепак, нашите клиенти забележаа дека нивната продажба се зголемува за колку што е неверојатен 800%, а мнозинството клиенти профитираа многу од нашата услуга.

Како што рече, има многу надворешни фактори кои можат да влијаат врз перформансите, како што е количината нарачана сообраќај, естетиката на вашата веб-страница, искуството на корисниците на вашата веб-страница итн.

Испорачуваме над 4 милиони уникатни посетители дневно преку нашата мрежа со 70% од тоа да биде сообраќај од Соединетите Држави, Велика Британија, Канада, Австралија, Франција, Италија, Шпанија и др. Доколку ви треба многу сообраќај, можеме да ви овозможиме.

100% Ние сервисираме тони такви клиенти.

Не, секоја кампања е свежа кампања и гарантираме дека нема дупликати IP-адреси.

Да. Во нашата база на податоци ги имаме буквално сите нивоа на Ниво 1 и Ниво на 2.

Не, една URL само за еден пакет и не можете да ја промените кога започна кампањата.

Откако вашата кампања ќе биде обработена, немате дозвола да ја менувате вашата URL-адреса или да направите други промени. Ве молиме, направете нова нарачка доколку ви треба кампања за нова URL-адреса.

Затвори мени
×
×

кошничката