Pitakonan Paling Sering

logo

Seneng pungkasane nggawe kenalan! Lalu lintas Niche Online minangka supplier lalu lintas situs web sing disedhiyakake sing menehi 100% pengunjung manungsa nyata marang para klien. Perusahaan iki beroperasi karo mitra sing dipercaya karo menehi lalu lintas manungsa sing berkualitas tinggi lan njamin saben kampanye luwih prioritas. Tim kita nggunakake bakat paling dhuwur, kalebu individu sing makarya kanthi jeneng paling gedhe ing teknologi lan pariwara, kaya Google, Facebook, Twitter lan Ogilvy.

Pancen. Kita wis menehi lalu lintas diwasa kanggo taun-taun 10 pungkasan.

Kanthi pengalaman 16 taun ing pariwara online lan pemasaran digital, Niche Online Lintas yaiku ana pirang-pirang perusahaan online, pangembang mobile lan pemasar afiliasi entuk pangembang lan ningkatake dodolan liwat lalu lintas mbayar. Nyatane, perusahaan kasebut ngoperasikake salah sawijining jaringan lalu lintas paling gedhe ing saindenging jagad, ngasilake luwih saka 100 yuta kesan lan 50 yuta pengunjung unik saben dinten!

Kita ora mung ngirim lalu lintas. Kita ngirim lalu lintas n target sing gegandhengan, sing duwe kemungkinan konversi paling dhuwur.

Ya, sampeyan bakal entuk lalu lintas target laser! Sawise panjaluk sampeyan diproses, situs web sampeyan bakal dibukak lan dinilai dening teknisi ahli kanggo saben kampanye. Iki ngidini kita target jenis lalu lintas sing bener. Kita wis kadaluwarsa domain ing kategori 1,000 sing kudu dipilih, dadi ora ana industri apa wae sing sampeyan nompo, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal bisa menehi lalu lintas sing ditargetake supaya sampeyan mung njaluk pengunjung sing kasengsem. produk.

Lalu lintas sing dikirimake pancen sah. Kita ora nate ngirim email utawa ngirim pesen menyang newsgroup. Kita ora nggunakake teknik palsu utawa ora duwe arti kanggo ngirim lalu lintas menyang situs web klien! Yakin, kabeh lalu lintas sing dikirim yaiku 100% nyata lan asal saka pangguna situs web asli.

URL situs web sampeyan, sawetara Kata kunci lan ceruk sampeyan. Kita bakal ngurus kabeh liya

Boten nate. Kita ngatasi kabeh liya.

Miturut Negara, Kunci lan Kunci.

Wektu pangolahan mbutuhake dina 3-4. Yen wis luwih suwe tinimbang dina 4 lan sampeyan durung ndeleng para pengunjung anyar, kirim email karo dhukungan pelanggan, lan bakal langsung priksa masalah kasebut.

Kita Nyedhiyakake sampeyan link publik sing langsung nglacak. Bitly diadegake pirang-pirang taun lan umum, saengga kabeh transparan.

Siji saben paket. Ora ana pangowahan sawise kampanye wis diwiwiti.

Kita ora njamin sales. Ora ana sing bisa - Ora Facebook, Ora Google, Ora Linkin dll.

Nanging, klien kita wis weruh dodolan sing saya akeh whopping 800%, lan mayoritas klien entuk bathi saka layanan kita.

Sing ujar, ana akeh faktor eksternal sing bisa mengaruhi kinerja kayata jumlah lalu lintas sing dhawuh, estetika situs web sampeyan, pengalaman pangguna ing situs web etc.

Kita ngirim luwih saka 4 yuta pengunjung unik saben dina ing jaringan kita kanthi 70% dadi lalu lintas saka Amerika Serikat, UK, Kanada, Australia, Prancis, Italia, Spanyol dll. Yen sampeyan mbutuhake akeh lalu lintas, kita bisa ngirim.

100%. We layanan ton saka klien kuwi.

Ora, saben kampanye dadi kampanye seger lan kita mesthekake manawa ora ana duplikat IP.

Ya. Kita meh kabeh Negara Tier 1 lan Tier 2 ing database kita.

Ora, siji URL mung siji paket, lan sampeyan ora bisa ngganti nalika kampanye wis diwiwiti.

Sawise kampanye wis diproses, sampeyan ora diijini ngganti URL sampeyan utawa nggawe pangowahan liyane. Mangga gawe pesenan anyar yen mbutuhake kampanye kanggo URL anyar.

close Menu
×
×

cart